* Etelä-Suomen Parkettityöt Oy * Naavatie 4a30 * 04400 Järvenpää * p. 040-7755 682 * info@etelasuomenparkettityot.fi *
Etusivu
Parkettityöt
Muut remontit
Galleria
Tarjouspyyntö

 

Y-2527852-7

 

 

 

Unelmien remontti - Teetä se nyt!

Etelä-Suomen Parkettityöt Oy on erikoistunut parkettitöihin, mutta mikäli olette teettämässä muutakin remonttia, niin kannattaa kysyä myös muita remontteja. Teemme parkettitöiden ohella myös laattatöitä (kylpyhuone ja saunaremontit) sekä kokonaisia huoneistoremontteja. Keskitymme 80% parkettitöihin, mutta vaihtelun vuoksi otamme välillä isompiakin remonttikokonaisuuksia tehtäväksi.

Pelkästään maalaustöitä emme yleensä ota mutta kokonaisten huoneistoremonttien yhteydessä teemme myös maalaus- ja tapettityöt.

Olemme perheyritys ja teemme yleensä itse kaikki muut paitsi maalaus- tapetti ja tasoitetyöt sekä sähkötyöt. Noihin töihin meillä on tutut ”luottokaverit” eli pystymme tarjoamaan isommatkin projektit avaimet käteen periaatteella.

Jos halvinta remonttia etsii, niin me emme ole oikea yritys. Jos haluaa remontin, joka sujuu ilman harmaita hiuksia ja stressiä, niin silloin me olemme oikea yritys juuri Teille. Asiakaspalautteen perusteella uskaltaisin sanoa, että tarjouksemme osuu yleensä siihen kultaiseen keskitiehen. Panostamme siihen, että remontti suunnitellaan hyvin ja sen jälkeen asiakas voi lähteä vaikka lomalle ja tulla takaisin valmiiseen ja siivottuun kotiin. Teemme remontista asiakkaalle helpon ja vaivattoman.

Kokemusta remonttitöistä meillä jokaisella on yli 12 vuotta. Emme käytä harjoittelijoita työmailla.

 

 

* Etelä-Suomen Parkettityöt Oy * Naavatie 4a30 * 04400 Järvenpää * p. 040-7755 682 * info@etelasuomenparkettityot.fi *